SVOOD – Svetovanje v upravnih sporih – 21. okt. 2009


info@svood.org

Posredujte vsem staršem, potencialnim 'kandidatom' za zatikanje z birokracijo, nje ravnodušnostjo v zvezi z zdravjem otrok.

Pozdravljeni,
nekateri starši ste se zaradi necepljenih otrok znašli v primežu državnih institucij, predvsem v inšpekcijskih in sodnih postopkih, nekateri pa imate težave z vpisom otroka v vrtec oz. šolo, ali druge težave z birokracijo. Mnogim od vas ni povsem jasno kako postopati v takšni situaciji, da bi se izognili težavam in sankcijam, zato smo se v društvu odločili, da bomo nudili svetovanje in pomoč staršem v takšnih situacijah. Brezplačna svetovanja bomo izvajali občasno, enkrat do dvakrat mesečno v Ljubljani ali večjih mestih po Sloveniji, odvisno od izkazanega interesa s strani staršev. Udeležence prosimo le za povrnitev potnih stroškov za svetovalca z manjšim prostovoljnim prispevkom.

Prve skupne konzultacije s starši v upravnih in sodnih postopkih bomo izvedli v Ljubljani, in sicer v petek, 23.10 2009 ob 17. uri v gostinskem lokalu Zlata ladjica (Jurčičev trg 1) na nabrežju Ljubljanice v starem mestnem jedru. Rezervirano imamo manjšo sobo, kjer bomo lahko v miru obdelali posamezne primere. Zaradi časovne omejitve in narave osebnega svetovanja sprejemamo obvezne prijave na email primoz.verbic@svood.org, dodatne informacije pa lahko dobite na gsm 040 319 744. S seboj prinesite vso dokumentacijo v zvezi z vašim primerom.



Lep pozdrav do snidenja,

Društvo SVOOD - Društvo za svobodo odločanja,
Mala čolnarska 4b, Ljubljana
GSM: 040 319 744